Şimdi Birtanem... Hadi qeri ver onu haince çaLdiqin qibi. Bir qün ansizin çikipta karşima siyah saçLarinLa büyüLeyip qözLerimi sesinLe içime işLediqin qibi...Bir de sensizLikLe cezaLandirip hapsettiqin qibi beni... Hadi qeri ver onu bana Sensiz yapamayacak oLan aciz kaLbimi....
haNi canın sıkıLdıkça oyanaRdın ya ßenimLe...HatırLıyor MusuN ? BaZen yüZüme biLe bakMaSdn ...x( sén qöRmezdn aMa ßen aqLaRdm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdn beNi x) iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
Bitti Çünkü Hiç Başlamadı, Bitti Çünkü Haketmedi, Bitti Çünkü YoLLar Vardı, Bitti Çünkü Hiç OLmadı, Gitti Çünkü Hiç Sevmemişti, Gitti Çünkü Hiç Gelmemişti, Gitti Çünkü Hiç BiLmemişti, Gitti Kanatarak AaLatarak, Yıkarak Gitti Ve Herşey Bitti...
Bazen Susmak Gerekiyormuş... Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş... Hayatın Yalanlarına... Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren... Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş Unutulma Pahasına...
Bir insanın kaLbi bu kadar çok duyquyu aynı anda nasıL taşıyabilir ??? Taşıyamıyorum işte aqır qeLiyor.... kaLbim heran herqün aqrıyor.... Bu senin sevqinin aqırLıqı mı imkansızLıqının verdiqi acı mı anLayamıyorum... BiLdiqim anLadıqım tek şey sen iLk ve son aşkımsın... Bir daha severim hatta beLki çok da severim ama AŞK sendin.... ve eminim ki AŞK tektir... Bitmez - ÖLmez.... iLk AŞK unutuLmaz derLer ... UnutuLmaz!!! Çünkü o iLk ve sondur... ondan öncekiLer ve sonrakiLer oLur eLbet... ama AŞK tek oLduqu için unutuLmaz !!! insan hayatına qiren kimseyi unutmaz ama aşkı hep kaLbindedir...
BesiktasliQarizma
Konu: Geri: biRqaç söz... Çarş. Mayıs 27, 2009 8:29 pm
teşekkürler kardeşim paylaşım için
Asi Ruh'uM
Konu: Geri: biRqaç söz... Çarş. Mayıs 27, 2009 9:32 pm
Sağol ablacım gerçekten güzeldi hepside eline sağlık